Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Asta ne-a declarat senatorul PSD, Ioan Narcis Chisăliţă, după ce moţiunea de cenzură a PSD a trecut!  Mai mult, Chisăliţă susţine că românii au nevoie de predictibilitate și stabilitate în ceea ce privește asigurarea salariilor, pensiilor, realizarea investițiilor, programe de suport pentru tineri antreprenori, pentru fermieri, măsuri pentru creșterea natalității și asigurarea normal a serviciilor de educație și sănătate!

„De ce am considerat că guvernul PNL a trebuit demis? PNL și-a bătut joc de români și a guvernat prin Ordonanțe de Urgență, total împotriva Constituției și regulilor democratice! Românii au îndurat destul 3 luni de haos și incompetență liberală. În cele 3 luni, Guvernul PNL nu a venit cu niciun proiect de lege care să fie dezbătut democratic în Parlament. În noaptea minții, guvernul PNL a dat cel mai mare tun politic prin care s-au adoptat în mod ilegal 25 de ordonanțe de urgență care încalcă democrația și drepturile fundamentale garantate de constituție. 1) Și-au servit clienții politici, iar fiecare cetățean va plăti pentru a trăi 2) au crescut numărul de parlamentari și 3) au legalizat turismul electoral. De aceea reacția PSD la ploaia de OUG-uri va fi :1) Sesizarea Avocatului Poporului; 2) Respingerea în Parlament a OUG-urilor; 3) Sesizarea Comisiei de la Veneția și a Comisiei Europene; 4) Solicitarea oficială a desecretizării stenogramei ședinței de guvern de marți. Printre aceste OUG-uri aș dori să mă opresc la două: OUG care privatizează sănătatea, prin care fiecare cetățean va trebuie să plătească pentru a avea acces la serviciile medicale. Prin OUG aprobată-n crucea nopții, românii vor fi siliți să plătească din greu clinicilor private dacă vor să trăiască și să aibă acces la tratamentele din programele naționale de sănătate. De asemenea, PSD a oprit jaful în favoarea băncilor reușind să determine guvernul Orban să renunțe la o Ordonanța de Urgență dată cu dedicație pentru bancherii care au sprijinit acțiunile politice ale liberalilor în perioada de opoziție. Două bănci ar fi fost scutite de 1,2 miliarde lei (de trei ori impactul creșterii pensiei minime cu 10%!)“, ne-a declarat senatorul cărăşean, Ioan Narcis Chisăliţă.

JCS -L.A.

5 Comments

  1. Este greu de indurat cand sunt altii la putere iar tu, cercetat penal, sa nu poti sa mai dai telefoane si sa nu mai faci trafic de influenta!
    3 luni de asteptare au fost lungi. Ai platit (din banii nostrii) abonamentul la telefon degeaba.

  2. Ce fete de combinatori politici au si el si Mocioalca, s-au reunit sub aceeasi cupola, speriati de tavalugul schimbarii inceput de PNL. Nu inteleg ca vremea lor a trecut, chiar si populatia inapoiata a unui judet fara speranta cum e Carasul i-ar putea rejecta la urmatoarele alegeri. Nu puteau concepe ca amantele si neamurile vor fi dati afara din posturile caldute si bine platite din deconcentrate, asa ca si-au unit frustrarile si veninul, dand jos un guvern ce risca sa reuseasca sa curete administratia de lepre. Oamenii astia nutresc o ura viscerala pentru toti cei ce le ameninta bunastarea, si le-ar deconspira lefurile nesimtite in ochii romanilor, basca i-ar mai si pune la munca, sau Doamne fereste le-ar subtia randurile inlocuidu-i cu PC-uri.

Adaugă comentariu