Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Asta susţinea senatorul PSD Ioan Narcis Chisăliţă într-o conferinţă de presă susţinută joi, 3 octombrie, la Reşiţa. Mai mult, parlamentarul cărăşean crede că moţiunea nu va trece!

Cel mai fierbinte subiect politic al momentului, moţiunea de cenzură depusă de PNL pentru schimbarea Guvernului Dăncilă, a fost abordat şi într-o conferinţă de presă susţinută de senatorul Chisăliţă.

„Personal nu cred că această moţiune, care este o bătaie de joc la adresa românilor, va trece. Dar, dacă totuşi va trece, eu mă întreb pe cine aduc ei la guvernare? Vor un guvern tehnocrat? Ce vor face când vin dacă liderul PNL, Orban, spunea că vor stopa PNDL, vor opri mărirea pensiilor. Vorbim de acelaşi politician Orban, lipsit de profesionalism, care spune că România este în groapă. Cum vor forma guvernul nou dacă Victor Ponta spune că nu va guverna cu partide de dreapta, ci tot cu PSD. Cine poate să îl înţeleagă şi pe Ponta? Adică dă jos Guvernul PSD, dar va guverna tot cu PSD… Repet, sunt curios, dacă Opoziţia dă jos Guvernul cu ce vine în loc? Dar cert este un lucru: dacă trece moţiunea, pentru români va fi rău. O să vedeţi, ne vom mai întâlni şi îmi veţi da dreptate. Întotdeauna când a venit dreapta la guvernare a fost rău pentru români. Eu sper ca această moţiune să nu treacă“, a spus senatorul cărăşean.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, Chisăliţă l-a prezentat pe noul membru al PSD Reşița, doctorul Gheorghe Jenar, care a plecat de la Pro România. De ce a plecat? „Din aceleaşi motive pentru care cei care au plecat din PSD au format Pro România, din cauza unor dinozauri care nu mai respectă nimic“, a spus Jenar.

Nina Curiţa

4 Comments

  1. Voi sunteți bataia de joc a românilor. Da, va fi rău ptr. voi și toată armata voastră de amante , neveste și puradei angajati la stat ( degeaba) pe o căruță de bani. Normal că vă îngrijorați !

  2. D-le senator este un exercitiu al democratiei.Acum,in 2019,este o bataie de joc(parerea dvs.),dar in 2012,cand PSD a preluat guvernarea ,prin motiune de cenzura,ce a fost.

  3. Iulicafarafrica Reply

    Tovarășul Chisalita confunda interesele personale si de grup mafiot cu interesele românilor.

Adaugă comentariu