Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Asta ne-a spus primarul Ioan Popa, prezent la faţa locului, la lucrările aflate în plină desfăşurare la reţeaua rutieră ce se modernizează pentru reşiţenii din Dealul şi Poiana Golului!

Încălzirea vremii a scos muncitorii la lucru în mai multe zone ale municipiului, iar reşiţenii ne tot întreabă când ajung astfel de lucrări şi pe strada lor. Aşa că, pentru a lămuri lucrurile, am luat legătura cu primarul Ioan Popa, care ne-a dezvăluit că astăzi, 16 aprilie, la Reşiţa se toarnă nu mai puţin de 300 de tone de asfalt, doar pentru cei din cartierul de deasupra urbei.

Este vorba despre o lucrare de anvergură, mult aşteptată de locuitorii zonei, care reclamau lipsa accesibilităţii, drumurile măcinate de vreme şi devenite impracticabile după lucrările făcute pe ISPA. „Sunt la lucrările de turnare a asfaltului în cadrul proiectului pentru Poiana Golului. Începem de la Palatul Cultural, de lângă podul sudat, cu 15 maşini, turnăm 300 de tone de asfalt astăzi. Pornim cu drumul spre Poiana Golului, avem de făcut parcarea apoi plecăm spre UCMR în sus, pe malul Bârzavei“. La faţa locului, l-am găsit şi pe administratorul public Vasile Paul, care supraveghea îndeaproape bunul mers al lucrărilor.

Proiectul pentru acest cartier vizează modernizarea rutieră, în prima etapă fiind cuprinsă porţiunea de acces şi străzile aferente poienii, iar cea de-a doua – zidul de sprijin din zona intersecţiei de vizavi de intrarea în UCMR.

JCS-Antoniu Mocanu