Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În urma publicării unui articol pe tema pasarelei pietonale de la Gara de Nord – „Urâtă pasarelă mai avem” –, autorităţile au luat primele măsuri.

Potrivit documentelor puse la dispoziţia redacţiei, tot la sesizarea cetăţenilor, Direcţia Tehnică a Primăriei Reşiţa a cerut celor de la Patrimoniu să repare obiectivul, însă aceştia i-au întrebat pe cei de la UCM Reşiţa dacă nu cumva pasarela le aparţine, răspunsul fiind unul negativ.

Chiar dacă Primăria Reşiţa ne-a informat că a făcut mereu lucrări de întreţinere a obiectivului, aceasta aparţine, de fapt, CFR-ului, fapt pentru care reprezentanţii municipalităţii le-au cerut celor de la Regionala din Timişoara să ia măsuri urgențe pentru repararea scărilor pasarelei şi pentru asigurarea iluminatului corespunzător în zona acesteia, precizând că „este singura cale de acces pietonal din zonă, fiind foarte circulată. De asemenea vă solicităm să ne transmiteţi data când programaţi la executat aceste lucrări de reabilitare”, se mai arată în documentul citat.

Antoniu Mocanu