Caraş-Severin, Romania

Vrei să îți cumperi un Smart TV, dar nu știi care sunt cele mai performante modele? Un Smart TV este o investiție destul de mare, așa că este bine să te informezi, să citești mai multe review-uri înainte de a alege un produs.

În acest articol îți vom prezenta cele mai performante modele de Smart TV de pe piața din România.

Un Smart TV este potrivit pentru cei care vor să se joace pe playstation, să își descarce aplicații de video streaming și să descarce diferite aplicații.

Dacă îți dorești un televizor doar pentru a te uita la diferite canale, este mai bine să nu optezi pentru un televizor smart pentru că este destul de scump.

Să vedem care sunt cele mai performante modele de SMART TV.

1.  Televizor QLED Smart Samsung, 65Q70RA

Acesta este unul dintre cele mai bune televizoare de pe piață. Are ecran QLED, care oferă o claritate foarte bună a imaginii. Vei putea să te bucuri de toate filmele și serialele favorite pe acest televizor Smart cu diagonală de 163 de cm.

Una dintre cele mai bune părți ale acestui TV este că are și voice assistant. Astfel, nu va trebui nici să te ridici să apeși pe telecomandă, trebuie doar să îi spui ce aplicație să pornească.

De asemenea, televizorul are opțiunea de screen mirroring. Vei putea să le arăți prietenilor pozele din vacanță de pe telefon, direct pe televizor.

Un dezavantaj al acestui televizor este prețul destul de piperat. Pentru a achiziționa acest Smart TV trebuie să scoți din buzunar peste 7000 de lei.

2.  Televizor LED Curbat Smart Samsung, 65RU7302

Cel de-al doilea Smart TV de pe listă este unul cu ecran curbat. Acest model ajută utilizatorii să aibă parte de o experiență îmbogățită. Atunci când urmărești un serial sau un film la un televizor cu ecran curbat, ai senzația că pătrunzi în lumea personajelor.

Acest Smart TV are o diagonală de 163 de cm. Televizorul are ecran LED, cu rezoluție 4K Ultra HD. Vei avea aplicațiile de video streaming precum Netflix și HBO GO preinstalate. Astfel, te poți bucura de serialele favorite imediat ce primești televizorul.

Acest televizor este disponibil la prețul de 3500 de lei, la jumătate de preț față de modelul anterior.

3.  Televizor LED Smart Samsung, 65RU7092

Ultimul model de Smart TV de pe lista noastră este acesta. Este un Smart TV potrivit pentru un buget mai restrâns. Samsung 65 RU 7092  poate fi achiziționat la prețul de aproximativ 3000 de lei. Prețul poate să difere de la un comerciant la altul.

La fel ca modelul principal și la acest televizor ai preinstalate mai multe aplicații de video streaming printre care și Netflix. Televizorul are o diagonală de 163 de cm. Este un televizor performant, dar și destul de acceptabil ca preț. Acest TV nu are opțiunea de screen mirroring, din păcate.

Acestea sunt cele mai performante televizoare Smart în funcție de raportul calitate-preț. Înainte de a cumpăra un Smart TV citește review-uri și fă-ți un buget. Televizoarele Smart sunt potrivite pentru cei care își doresc mai mult decât să se uite la canalele TV.

Tu ce model de Smart TV ai ales?