Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Construcţiile sunt în toi peste tot, în diverse domenii! Şi este nevoie de beton, iar lucrările de calitate au nevoie de beton bun! Grupul MAXAGRO deține o stație de betoane în Bocșa, Caraș-Severin, şi una la Gătaia, ambele cu o capacitate de 100 mc/h și cu o flotă de 10 autobetoniere!

Betonul, de diferite tipuri, este executat după reţete care respectă prevederile impuse de normele tehnice în vigoare. Preţurile pe metrul cub diferă, în funcţie de tipul de beton ales.

Astfel, la staţiile MAXAGRO puteţi găsi beton al cărui preţ porneşte de la 289 de lei/mc (fără TVA), cu transport cu tot şi poate ajunge la 389 de lei/mc când vorbim de betonul de tip BCR 4,5. La staţiile de betoane din Bocşa şi Gătaia mai găsiţi şi balast stabilizat la preţul de 220 lei/mc, fără TVA. Pentru localităţile aflate la 35 de km de staţii, transportul este gratuit pentru o cantitate de beton de 10 mc, iar pentru distanţele ce depăşesc 35 de km, se percepe suma de 10 lei/km.

Dacă intri pe https://maxagro-magazinonline.ro/, îţi poţi calcula singur costul betonului pe care vrei să îl cumperi! Cărăşenii care vor beton de la staţia din Bocşa pot suna la 0731 700 500!

MAXAGRO: PENTRU CĂ AI NEVOIE DE CALITATEA PRODUSELOR NOASTRE, NOI AVEM NEVOIE SĂ ÎŢI DEMONSTRĂM CĂ SUNTEM CEI MAI BUNI!