Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Asociația Județeană de Lupte Caraș-Severin, împreună cu Clubul Sportiv Școlar Reșița, Clubul Sportiv Municipal Reșița și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin au organizat duminică, 18 iulie, Cupa „Reșița”, la lupte!

Sportivele care au obținut locul I au fost: Dință Andrada, Petre Ana, Ionișcu Raluca, Radu Ioana, Dumitru Cristina, Boha Alexandra și Sandu Florentina. Pe locul II s-au clasat Pintiliciuc Denisa, Boha Elena, Radu Ana și Căpățînă Valentina.

La băieți, locul I a fost ocupat de Cască Cristian, Dință Vlad, Filip Cristian, Hoța Sasha, Nicolae Ianis și Pham-Huy Luca. Medalii de argint au obținut Truia Dragoș, Croitoru Florin și Marila Mihai.

Copiii antrenați de Constantin Nicolae care au urcat pe podium au fost: Criste Denisa (28 de kg) locul III, Porcu Andrea (66 de kg) locul II și Sandu Denis (22 de kg) locul II, toți fiind legitimați la CSM Reșița.

„A fost o atmosferă plăcută şi mă bucur că au venit foarte mulţi copii. Nu mă aşteptam, la prima competiţie pe care am organizat-o în aer liber, mai ales în perioada pe care o traversăm. Au fost 14 cluburi care au venit la concurs, am avut sportivi de la Motru, Craiova, Deva, Lugoj și Timişoara. Am avut şi cluburile de la Cornereva şi Caransebeş. Aş vrea să mulţumesc pentru susţinere şi cluburilor CSM şi CSȘ Reşiţa, precum şi Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret şi Primăriei Reşiţa. Sper să fie doar un început, iar la anul să o facem şi mai bine. Copiii vor să facă sport. Încercăm să facem cât mai mult, să facem mişcare în primul rând. Sportul tot timpul va învinge. Mulțumim domnului Octavian, patronul restaurantului Ana Lugojana, care a oferit gratis pizza la toți participanții, 120 de sportivi, de la 14 cluburi din țară”, a declarat antrenorul Florin Dinţă.

Antrenorii sportivilor reșițeni sunt: Adrian Dacica, Florin Dință, Mihai Turculeanu și Constantin Nicolae.

JCS-Ștefan Moraru