Caraş-Severin, Romania

BUCUREȘTI – Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat o serie de decrete de decorare cu prilejul aniversării a 160 de ani de la înființarea Curții de Conturi a României. Ion Mocioalcă a primit Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler!

Pentru merite cu totul excepționale, „în semn de înaltă apreciere pentru activitatea desfășurată în fruntea unei autorități emblematice pentru buna gestionare a resurselor financiare, contribuind, în acord cu standardele de audit și bunele practici internaționale, la promovarea integrității, independenței, obiectivității, profesionalismului și transparenței drept valori de bază în exercitarea actului de control, atât între instituțiile de stat, cât și între acestea și cetățean“, președintelui CCR, Mihai Busuioc, i-a fost conferit Ordinul Național „Steaua României“ în grad de Ofițer, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Totodată, în semn de înaltă apreciere pentru integritatea, dăruirea și profesionalismul de care au dat dovadă în exercitarea actului de control, contribuind la o mai bună întrebuințare a resurselor financiare ale statului român, vicepreședinților CCR, Lucian-Ovidiu Heiuș și Ion Mocioalcă, președintelui Autorității de Audit Lucian-Dan Vlădescu, vicepreședinților Camelia Pricopie și Florin Tunaru, consilierei de conturi Claudia Boghicevici le-a fost conferit Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler.

JCS-Walter Fleck

6 Comentarii

  1. Ca sa vezi ce de merite a adunat acest specimen in scurtul timp in care a activat la curtea de conturi. Un securist hot de cea mai joasa speta, decorat de alt securist ce a reusit sa pacaleasca 8 milioane de romani ce au crezut ca daca esti de etnie germana esti incompatibil cu sistemul securistoid roman. Trist e ca banatenii de munte au validat pe tovarasii acestui specimen la fraiele judetului in loc sa continue schimbarea, considerand ca vicepresedintele comisiei de control SRI poate sa le schimbe viata. Nu asta e calea pentru a ne tine copiii acasa, dar Brucan, mentorul acestor mafioti stia el ce stia.

  2. Sictir!!! Reply

    Stați liniștiți oameni buni, la nivel internațional la fel se întâmplă asemenea,,mârlănii “.Ești hoț, criminal ,un specimen murdar, ești omul potrivit, vei lua Nobel garantat. Ei om pentru oameni riști să fi denigrat, chiar împușcat. Cunoaștem Kennedy, Malcolm X,Mahatma Ghandi, Al.I Cuza ești inamicul no1, împușcat nu făcut kkavaler al luminii întunecate.

  3. rica venturiano Reply

    In articol este vorba de Mocioalca, marele sforar…..daca Mocioalca a cavaler credincios atunci suntem pierduti… cine i-a bagat sub nas presedintelui o asemenea porcarie

  4. Incredibil!!!!!cum e posibil ca acest individ care nu a facut nimic in viata lui decit hoții, nemernicii cu un limbaj agramat fără studii de specialitate să fie numit și decorat pe deasupra de președinte.🙄😡Pentru ce? Suntem o țară de risul lumii sunt atitia tineri deștepți merituoși care au studii in tara și străinătate care nu sunt promovați in astfel de funcții ci doar hoții și nemernicii cu carnet de partid.😡😡😡

Adaugă comentariu