Caraş-Severin, Romania

MĂRU – Un tânăr de 25 de ani din Zăvoi este suspectat că ar fi furat din locuințele a două persoane din Măru, plecate la muncă în străinătate, bunuri de peste 12.000 de lei! Oamenii legii au reușit recuperarea bunurilor furate, în proporție de 90%!

Protagonistul, tânărul de 25 de ani din Zăvoi, a fost identificat de polițiști luni, acesta fiind bănuit că în perioada aprilie-iulie ar fi furat mai multe bunuri din locuințele a două persoane din satul Măru.

„Cel în cauză este bănuit că ar fi pătruns în locuințele unor persoane plecate la muncă în străinătate, iar din interior ar fi sustras bunuri în valoare de peste 12.000 de lei, respectiv un televizor, 2 laptopuri, o unitate de calculator, unelte electrice, geamuri termopan și un ceas de mână, bunuri pe care le-ar vândut ulterior către diferite persoane. În urma investigațiilor polițiștii au recuperat aproximativ 90% din bunurile sustrase, care urmează a fi restituite persoanelor vătămate. De asemenea, bărbatul de 25 de ani a fost depistat de către polițiști, sâmbătă, 30 iulie, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Oțelu Roșu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, în cursul zilei de marți, 2 august, bărbatul bănuit urmând a fi reținut pentru 24 de ore“, informează Poliția județului.

JCS-Antoniu Mocanu