Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – După relațiile cam reci și tensionate între cele două instituții de cultură din ultima perioadă, care au dus la suspendarea reprezentațiilor teatrului reșițean pe scena din Caransebeș, vin și vești bune pentru iubitorii acestei forme de artă a spectacolului!

Noul șef de la Cultură, fostul subprefect Alin Muntean, i-a adus la aceeași masă a dialogului pe reprezentanții celor două instituții de cultură, iar concluziile au fost anunțate chiar de primarul Felix Borcean.

„Am o veste bună pentru iubitorii de teatru, am ajuns la o înțelegere cu conducerea Teatrului de Vest Reșița, în zilele de 13 și 14 decembrie vom avea două reprezentații, una pentru copii în data de 13, un matineu, și una pentru adulți, în data de 14, la ora 18, la Casa de Cultură. Reluăm astfel colaborarea cu Teatrul de Vest prin prezentarea a cel puțin unei piese pe lună la Casa de Cultură din Caransebeș. Liantul a fost noul director al Direcției de Cultură Caraș-Severin, Alin Muntean, care ne-a invitat la o discuție la sediul din Reșița și am ajuns la această înțelegere.”, a explicat primarul Caransebeșului.

Piesa care se va juca în 14 decembrie, de la ora 18, este comedia Boeing Boeing (sau Aterizează Stewardesele)!

JCS-R.M.