Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Sportul e fundamentul sănătăţii, iar lipsa mişcării din perioada de pandemie poate avea consecinţe grave în viitorul nu foarte îndepărtat, spun iniţiatorii seriei de evenimente online grupate sub titulatura „Campanie împotriva sedentarismului în pandemie”!

Reşiţenii de toate vârstele sunt invitaţi să se alăture acestui demers care încurajează mişcarea într-o perioadă dificilă pentru fiecare dintre noi. Temele abordate sunt: sportul, sub forma exerciţiilor 2FB (FUNCTIONAL FITNESS BODYWEIGHT), alimentaţia, nutriţia și igiena corporală.

Campania desfăşurată până la sfârşitul acestui an se adresează unei largi varietăți de persoane, indiferent de pregătirea lor fizică, vârstă sau sex și este organizată de Casa de Cultură a Studenților din Reşiţa, în parteneriat cu Mihai Petreanu, unul dintre cei mai buni instructori de fitness din ţară, acreditat de Federația Internațională de Bodybuilding și Fitness și preşedintele 2FB Romania, împreună cu medicul nutriționist sportiv acreditat CIO Şerban Damian, fondator al Centrului SuperFit.

JCS-Ștefan Moraru