Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. La deschiderea magazinului de bricolaj Casa Alex Reșița, toți gospodarii, meșterii și cei care apreciază calitatea au fost întâmpinați de o echipă energică și tânără, în jur de 30 de angajați dedicați și profesioniști!

Echipa și-a manifestat bucuria și mulțumirea pentru prezența numeroșilor clienți și a făcut față cu brio aglomerației și entuziasmului celor care au trecut pentru prima dată pragul magazinului de bricolaj Casa Alex Reșița. Fiecare membru al echipei a avut răbdare, a explicat fiecărui client, a oferit sprijinul necesar în alegerea produselor pentru casă și familie și a fost alături cu simpatie, veselie și cunoștințele esențiale despre produse.

Managerul Auto Alex, Alin Torma, a declarat cu entuziasm că el și întreaga echipă minunată sunt pregătiți pentru Reșița cu forțe proaspete și multă determinare. După multă muncă și investiții pe măsură sunt încântați că au reușit să deschidă cel de-al patrulea magazin la Reșița, primul fiind la Oravița, în 2018, la Caransebeș în 2020 și la Motru în 2023, având la bază o experiență în domeniu de 32 de ani. Tot ce își dorește acesta și întreaga echipă este ca oamenii din Reșița și toți cei care le trec pragul să fie mulțumiți și să aprecieze tot ceea ce au pregătit.

Pentru tânărul manager și întreaga echipă CASA ALEX REȘIȚA, cea mai importantă valoare este valoarea muncii tuturor, dar și implicarea, elementele de noutate pe care le-au adus, precum și ofertele fantastice.

Din prima secundă, când ușile au fost larg deschise, numeroși locuitori ai orașului nostru au trecut pragul nerăbdători să descopere noutățile aduse. Ce-i drept, mulți au fost cei care, la prima oră a dimineții, s-au bucurat de voie bună, muzică, numeroase oferte și prețuri excepționale la roabe, televizoare, betoniere, mobilier, ustensile de grădinărit, ciment și orice pentru casă.

Clienții s-au arătat bucuroși de reduceri, de surprizaele gratuite, de noutățile, de aranjamentele și ordinea fiecărui produs. La CASA ALEX REȘIȚA aceștia au beneficiat de o gamă diversă de produse esențiale, totul pentru CASĂ și FAMILIE. De la materiale de construcții, parchet, gresie și faianță, uși interior – exterior, sobe – centrale, până la obiecte sanitare, scule electrice și tâmplărie PVC. Pe lângă acestea, au găsit și articole sportive, decorațiuni, textile, accesorii electrice, corpuri de iluminat, accesorii casnice și produse de grădinărit.

Bineînțeles, cei care au fost prezenți nu doar au vizitat, ci au și cumpărat cele necesare. Entuziasmul celor care au prins la ofertă produsele mult dorite a fost vizibil, mai ales că s-au arătat dornici de a se reîntoarce cât de curând pentru alte cumpărături.

Dacă nu ai apucat să mergi astăzi, nu-i nimic, pentru că și mâine este o zi în care te poți bucura de diversitate și calitate.

Echipa mulțumește tuturor pentru această zi minunată și productivă și vă așteaptă, în continuare, în Reșița, pe Calea Timișoarei, nr. 4 pentru o de cumpărături pe cinste.