Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Autoritatea de frontieră de vest informează că a reuşit să reţină doi urmăriţi internaţional, ambii din Caraş-Severin, care erau căutaţi pentru săvârşirea unor infracţiuni de furt pe teritoriul Franţei!

Totul s-a întâmplat la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, unde s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cei doi cărăşeni, în vârstă de 26, respectiv 29 de ani.

„Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că persoanele în cauză figurează în bazele de date ca fiind urmăriţi internaţional, având emise pe numele lor mandate europene de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Ambele alerte sunt introduse de autorităţile din Franţa. Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanelor în cauză, fiind predate unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun“, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

JCS-A.M.