Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Vulturii Lugoj – FC Caransebeş 1-2 (0-1), în primul meci din returul play-off-ului Seriei a IV-a a Ligii a III-a.

Partida de la sfârşitul săptămânii trecute a dovedit ca Iosif Rotariu a avut dreptate când, după jocul de la Târgu Jiu, din etapa precedentă, încheiat cu 3-1 în favoarea gugulanilor, a declarat că elevii săi joacă mai bine în deplasare, explicând această stare de lucruri prin faptul că acasă sunt supuşi presiunii şi exigenţelor publicului, ceea ce, coroborat cu vârsta şi lipsa de experienţă, îi face pe fotbalişti să greşească.

Scorul a fost deschis de Constantinescu, care, în minutul 5 a şutat plasat de la 20 de metri, în colţul lung al porţii apărate de Dragotin. Trebuie precizat însă că până atunci gugulanii au mai pus în pericol de nu mai puţin trei ori poarta gazdelor prin şuturile lui Vlăduţi, Artimon şi aceluiaşi Constantinescu.

În repriza secundă, echipa din Caransebeş, subţiată de suspendările lui Şandru şi Negoescu, care au primit cartonaşe roşii în meciul cu Hunedoara, a pus stăpânire pe joc, reuşind să înscrie şi cel de al doilea gol, prin Vlăduţi, care, scăpat singur cu portarul lugojean, a tras sec în stânga lui Dragotin, gugulanii luând astfel o opţiune serioasă pentru adjudecarea celor trei puncte atât de necesare în vederea promovării în liga secundă. Singura acţiune periculoasă a gazdelor i-a aparţinut lui Precupanu, însă centrarea sa a fost respinsă de fundaşii centrali caransebeşeni.

Când nu mai era nici o speranţă pentru echipa gazdă, iar arbitrul arătase două minute de prelungire, Radosav a găsit un culoar spre poarta gugulană şi a şutat plasat din careu, la colţul lung, învingându-l pe Haidău.

„Sunt mulţumit de rezultatul obţinut şi parţial de joc. A fost un meci bun de Liga a III-a, acesta este nivelul, dar important este că ne-am dorit mai mult şi am obţinut victoria. Acum suntem la un punct în spatele primei clasate, iar etapa următoare avem meci cu Mama Mia în deplasare, va fi un joc decisive, echipa cea mai bună să câştige şi să promoveze, iar acea echipă sperăm să fim noi”, a declarat antrenorul gugulanilor, Iosif Rotariu.

FC Caransebeş: Haidău, Artimon, Goşa, Petcu (Dubei), Roiu, Artean (Steop), Constantinescu, Poiană, Ionescu (Suru), Săulescu, Vlăduţi. Antrenor, Iosif Rotariu.

Adaugă comentariu