Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Ediția a II-a a Cupei „Napoca” la judo s-a desfășurat recent în Sala Sporturilor Chinteni din Cluj-Napoca, unde s-au luptat pentru medalii aproximativ 580 de sportivi din România și Republica Moldova!

De la Energetica Caransebeș-CSM Caransebeș s-au remarcat mai mulți sportivi, care au reușit să urce pe podimul de premiere.

La categoria U12, Rădoi Cataleya, categoria 28 kg, a câștigat medalia de aur; Putica Gherga Alexandra, la categoria 52 kg, a cucerit medalia de argint; Heghediș Marc, la categoria 34 kg, a luat argintul; Cîrcu Patrick, la categoria 38 kg, a luat medalia de bronz; Gherga Luca, la categoria 42 kg, a fost pe 5. Sălăjan Georgian, la categoria +55 kg, a fost câștigător și a primit medalia de aur, iar Dumitrașcu Alexandru, la categoria +55 kg, a luat medalia de argint. La U14, Odagiu Laura, la categoria 40 kg, a fost pe locul 7.

Litu Adriana, la categoria +63 kg, a câștigat medalia de aur, iar bronzul a fost luat de Sălăjan Flavius, la categoria 60 kg. La U16, Ianchiș Maria, la categoria 52 kg, a fost pe 5, iar argintul a fost cucerit de Bona Iris, la categoria 63 kg. La U18, categoria open (44, 48, 52 kg), Cîrcu Gabriela a cucerit bronzul. Deplasarea echipei a fost realizată cu sprijinul firmei Benning.

JCS-Ștefan Moraru