Caransebeşeanul Dorian Armaş, la Campionatul Mondial de Culturism din Spania - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Lotul Naţional de Culturism şi Fitness al României a plecat în cursul dimineţii de miercuri spre Spania, la Santa Susanna, unde, în perioada 3-8 noiembrie, se va desfăşura  Campionatul Mondial de Culturism și Fitness – IFBB World Championships 2021. Din delegaţia ţării noastre face parte şi caransebeşeanul Dorian Armaş!

Acesta a obţinut titlul de Campion Naţional în luna august, la Sibiu, la categoria Masters (peste 40 de ani) şi un loc II la Seniori – Clasic Fizic, rezultate pentru care a fost selecţionat în lotul naţional, iar la Campionatele Balcanice de Culturism şi Fitness de la Drobeta Turnu Severin, desfăşurate în septembrie 2020, a obţinut medalia de aur şi titlul de campion balcanic la categoria Masters MGI Bodybuilding Classic – Open.

„Pregătit de ultima competiție din acest an și în același timp cea mai importantă de până acum: IFBB World Championships 2021. Hai Romania!”, a spus Dorian Armaș la plecarea spre Spania. Iar cu puţin timp în urmă, am luat legătura cu Dorian Armaş, care se pregătea de proba cântarului și ne-a spus că se simte foarte onorat de convocarea lui la lot şi de faptul că poate reprezenta România şi Caransebeşul la această importantă competiţie.

JCS-Sorin Rogoz