Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN -Accidentul s-a produs în această după-amiază, pe un carosabil umed, pe DN 58B, la Moniom!

Accidentul a fost anunțat la 112, trei autoturisme fiind implicate în carambol. La fața locului au acționat pompierii Detașamentului Reșița, polițiști rutieri și echipajele de ambulanță. Acestea din urmă au transportat două victime la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Reșița.

„În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că în accident au fost implicate trei autoturisme, conducătorul unuia dintre acesta, care circula din direcția Bocșa către Reșița, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula în sensul opus, iar acesta ar fi fost proiectat în autoturismul care circula în spatele său. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a trei persoane care au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Reșița, fără a rămâne internate.“, ne asigură Poliția județului.

Conducătorii celor trei autoturisme au fost testați cu privire la consumul de alcool și substanțe psihoactive, rezultatele fiind negative în toate cele trei cazuri.

Un alt grav accident de circulație s-a produs vineri după-amiază pe DN 6, la Sacu, sesizat, tot prin 112, polițiștilor rutieri de la Biroul de Drumuri Naționale și Europene. Un pieton a fost surprins și accidentat de un autoturism, în timp ce traversa neregulamentar drumul public. „Pietonul a fost transportat la spital, în stare de inconștiență. Circulația rutieră pe DN 6 în zona accidentului nu a fost întreruptă imediat după producerea accidentului, însă a fost întreruptă ulterior, pentru scurt timp, pentru efectuarea cercetării la fața locului. În cursul nopții, victima accidentului rutier, un bărbat de 68 de ani, domiciliat în Lugoj, a decedat.“, informează Poliția județului.

JCS-A.M.