Caraş-Severin, Romania

BOCȘA – Zona cartierului bocșean (pe DN 58B, la intrarea în Bocșa dinspre Reșița) a fost scena unui grav accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme și 8 persoane, dintre care trei minori!

„Au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin. După evaluarea medicală, șapte persoane, patru adulți și trei minori, vor fi transportate la spital, conștiente și cooperante, cu diverse traumatisme, dintre care doi minori doar cu atac de panică.“, precizează ISU „Semenic“.

Potrivit Poliției județului, „în timp ce o femeie de 23 de ani conducea un autoturism din direcția Reșița către Bocșa, într-o curbă la stânga ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu două autoturisme care circulau din sens opus, conduse de doi bărbați de 36 și 37 de ani. În urma accidentului a rezultat rănirea a 8 persoane din cele 3 autovehicule, dintre care 3 minori, de 4, 6 și 10 ani, toți fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul.“

JCS-A.M.