Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – În urmă cu 18 ani, în presa cărăşeană a apărut primul site de ştiri al judeţului Caraş-Severin: CARAŞ ONLINE!

Lansat în data de 11 septembrie 2006, site-ul dedicat informării cărăşenilor de pretutindeni a fost un gest de curaj, mai ales într-o perioadă în care presa tipărită avea succes. A fost o provocare, dar şi un pariu al celor care au avut o astfel de idee, un pariu câştigat atunci când reticenţa a devenit performanţă. A fost uşor, a fost greu? Nu mai contează… Azi contează doar cei 18 ani în care am zugrăvit realităţile judeţului Caraş-Severin în spaţiul virtual. Fiecare moment, fiecare realizare aparţine oamenilor minunaţi care au lucrat şi lucrează aici, iar CAON a avut parte mereu de astfel de oameni. Obiectivitatea şi responsabilitatea au însoţit mereu ştirile noastre, făcând din site unul de referinţă, iar echilibrul, pentru că este foarte important într-o lume tot mai dezechilibrată, ne va ghida mereu în tot ceea ce scriem. Am mizat şi vom miza mereu pe corectitudinea informaţiei.

Am fost apreciaţi? Da, şi vă mulţumim! Am fost criticaţi? Da, şi vă mulţumim pentru că numai aşa ne-am ambiţionat să fim mai buni. Am încercat să ne detaşăm de lucruri ce ne puteau umbri şi am rămas fideli ideei relaţiilor corecte cu toată lumea.

Am evoluat împreună cu dumneavoastră, dragi cititori, şi ne-am adaptat mereu la cerințele voastre şi ale vremurilor, la nevoia tot mai mare de informare rapidă și de calitate. Fiecare articol publicat a fost o fereastră către cititori, o punte între cărăşenii de acasă şi de departe, de aceea, vouă, cititorilor, vă mulţumim în primul rând.

Le mulţumim, de asemenea, tuturor colaboratorilor noştri din domeniul public şi politic, mulţumim oamenilor de afaceri români cu care colaborăm, dar şi firmelor străine care ne aleg mereu să se promoveze. Ne dorim ca în continuare să fim alături de voi, să ne fiţi alături!

La mulţi ani, nouă! La mulţi ani, vouă! La mulţi ani, CAON!

Nina Curiţa

redactor-şef