Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Estera Beatrice Vîlceanu a fost premiată de DJS-CS, datorită rezultatelor foarte bune obținute la canotaj în anii 2022 și 2023! Sportiva este originară din Caraș-Severin, din satul Biniș, și este legitimată la Olimpia București, fiind dublă campioană europeană la canotaj, la U23!

„La sediul Direcției Județene de Sport Caraș-Severin am avut onoarea să o premiem pe Vîlceanu Estera Beatrice, din satul Biniş, în varstă de 21 de ani, sportivă cu multe rezultate excepţionale la disciplina sportivă canotaj. Componentă a lotului olimpic de tineret de la Năvodari, Estera a obţinut în anul 2022 locul 4 la Campionatul Mondial U23, două medalii de aur la Campionatul European de Tineret U23, iar în anul 2023 a fost, din nou, dublă campioană europeană de tineret la U23! O performanţă de excepţie! Felicitări, Estera!”, a precizat prof. Dorin Voina, inspector al Direcției Județene de Sport Caraș-Severin.

„Mă bucur foarte mult că sunt apreciată și acest lucru mă face să muncesc mult mai mult. Am început acest sport în 2016, la Timișoara. Îmi doresc să devin campioană europeană și mondială la seniori și mi-aș dori foarte mult să ajung și la Jocurile Olimpice. Până acum am cucerit doar medalii de aur și îmi doresc să continui această tradiție, ca să spun așa!”, a spus și canotoarea Estera Beatrice Vîlceanu.

JCS-Ștefan Moraru