Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Căminul pentru Persoane Vârstnice Reşiţa are toate şansele să fie preluat de Primăria Reşiţa, asta în urma unei solicitări făcute de primarul Nelu Popa. În ultima şedinţă a Consiliului Judeţean, consilierul Mircea Teodorescu spunea că ar fi benefic pentru forul judeţean ca azilul să treacă în administrarea municipului.

„Dle preşedinte, fac parte din comisia de evaluare a Direcţiei de Asistenţă Socială şi ştiţi că identificăm modalităţi de diminuare a cheltuielilor acestei instituţii. Primarul Reşiţei a făcut solicitarea de a prelua Căminul de bătrâni şi sper să se reuşească acest transfer, pentru a mai reduce din cheltuieli“, a spus Teodorescu.

Preşedintele CJ, Silviu Hurduzeu, a precizat că „solicitarea Primăriei Reşiţa este una mai amplă. Deocamdată, azilul din Reşiţa este sub incidenţa derulării unui proiect, iar când expiră acea perioadă ne aşezăm la masa discuţiilor şi vedem ce facem, atât în privinţa azilului cât şi în cea a Unităţii Militare, pentru că vor să preia şi acel obiectiv“.