Caraş-Severin, Romania

INELEȚ – Așa s-a întâmplat și vineri, 20 octombrie, când două asociații din Timișoara, Asociația Comanderia Eugeniu de Savoya și Lions Club Times 1266, alături de nimeni altul decât Romeo Dunca, de data asta la manșa elicopterului, au dus la școala din vârful muntelui din satul fără drum circa 2 tone de materiale de construcții necesare reabilitării clădirii!

„Mulţumim Flexik Automation, Pantheon Fuel şi dlui Romeo Dunca pentru ajutorul necondiţionat acordat. Mai e puţin şi, după mulţi ani, şcoala de la Ineleţ va fi pregătită să îşi deschidă din nou porţile pentru copiii din zonă. Povestea merge mai departe!“, e mesajul celor de la Comanderia Eugeniu de Savoya, care nu sunt la prima ispravă de acest gen.

După cum v-ați dat seama, despre Ineleț este vorba. Satul în care de peste trei ani oameni darnici se străduiesc să pună pe picioare un Centru Comunitar Integrat în vârf de munte, care să găzduiască un cabinet medical, unul stomatologic, un cabinet de asistență socială, dar și școala primară ce speră ei să se redeschidă în anul școlar următor. Deci, se poate…

JCS-A.M.