Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Primăvara viitoare, estimează primarul muncipiului de pe Timiș și Sebeș, Felix Borcean! Până atunci, municipalitatea trebuie să rezolve problema proiectării pentru cele două investiții pe „Anghel Saligny”, aprobate deja pentru finanțare!

Borcean are mari așteptări de la cele două proiecte, în contextul în care străzi importante și trotuare vor fi modernizate cu 25 de milioane de lei.

„Poate lumea întreabă când? Că și eu m-am săturat, orice primar, nu doar eu, și-ar dori ca străzile să arate cât mai bine și cât mai repede. Probabil, începerea lucrărilor se va realiza undeva prin primăvara anului viitor, se fac toate documentațiile, trebuie să ținem seama și de anotimp, și de votarea bugetelor. Asta e administrația publică, cu toată birocrația ei. Avem de exemplu Calea Severinului care va fi toată transformată. Sunt aprobate sumele, acum noi trebuie să facem proiectarea, pentru un calup există deja, pentru celălalt pentru care nu am știut dacă primim sau nu finanțare, urmează să facem, nu puteam înainte, am fi cheltuit niște bani”, a explicat Felix Borcean.

Pe lângă cele două proiecte finanțate deja, din cele patru depuse pe „Anghel Saligny”, edilul are speranțe că se va mai aproba încă unul, ceea ce înseamnă trei sferturi din ce și-a propus municipalitatea caransebeșeană pe această sursă de finanțare.

JCS-R.M.