Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. De 32 de ani, principalul scop al echipei Diamant Reșița a fost de a furniza clienților produsele necesare de cea mai bună calitate și la cel mai avantajos preț.

Marile schimbări în viață pot începe chiar și cu schimbările din casă.

Armonizarea formelor, culorilor și texturilor din baie poate fi un proces aparent dificil, dar cu un rezultat pe măsură.

Poți crea un echilibru vizual și un design plăcut cu ajutorul modelelor diverse de faianță și gresie(25 lei/mp), cu ajutorul cabinelor de duș, mașinilor de spălat, căzilor de baie, chiuvetelor din granit și inox și a diferitelor produse necesare.

Găsești mașină de spălat BEKO la doar 1.349 lei, profile faianță interior și exterior simple și marmorate la doar 2 lei, cazane de baie(90 litri izolat) la doar 1.390 lei și multe alte produse la prețuri accesibile, cu o reducere de 80 %.

Dacă ai nevoie de îmbunătățiri pentru un living atrăgător și totodată clasic, vino să vezi câteva modele de dulapuri fixe și suspendate și comodă. Aici găsești uși de interior la doar 450 lei, podele ușor de montat, având culori plăcute, moderne și pe gustul tuturor.

Dacă vrei să zugrăvești sau să aduci un aer proaspăt, te așteaptă o gamă largă de vopsele marca KOBER, adezivi, benzi, ustensile de zugrăvit și tot tacâmul.

Deși vremea răcoroasă a trecut, nu putem rezista să nu îți facem cunoscute caloriferele (cu 10 ani garanție, de la 190 lei), teracote, șeminee și sobe care sunt la un preț extraordinar de bun! Acestea au o putere calorică de 7-8 kw, iar ușile și plita teracotelor sunt din fontă. Acestea se găsesc la un preț foarte bun, fiind reduse de la 1.890 la 1.750 lei.

Vremea este înșelătoare, mai bine să fii pregătit!

Lista poate continua, de la frigidere ARCTIC la doar 1.699 lei, aspiratoare de la 250 lei până la cuptoare cu microunde și mașini de spălat; toate pentru bugetul tuturor.

Este simplu. O multitudine de produse, la prețuri accesibile!

Vino să descoperi toate produsele, la sediul din Reșița, Strada Sportivilor, nr. 3, lângă Gara de Nord și oferă-ți posibilitatea de a alege ceea ce-ți dorești, pentru tine sau pentru un prieten drag!