Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Începând de azi, 14 ianuarie 2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă din Caraş-Severin are director nou chiar din interiorul instituţiei, Camelia Schinteie lucrând de 20 de ani în cadrul ITM.

„Am delegare de competenţă pentru exercitarea funcţiei de conducere, exceptând atribuţiile de conducere din domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă. Este o funcţie care mă onorează, vom lucra respectând legea ca şi până acum şi, împreună cu colegii mei, sper ca ITM Caraş-Severin să fie o instituţie de încredere pentru cărăşeni, să colaborăm frumos cu toată lumea“, ne-a declarat şefa ITM.

Camelia Schinteie lucrează din anul 2000 în cadrul Inspectoratului de Muncă, până în 2007 a fost inspector de muncă, de atunci până în prezent ocupând funcţia de consilier juridic.

JCS-Nina Curiţa

2 Comments

  1. Multumim Ministerului și Inspecției Muncii pentru alegerea făcută, o colega și un om deosebit!

  2. Superb comentatiul precedentMi-au dat lacrilile de emotie….!Numai cine nu o cunoaste cu adevarat pe distinsa doamna,nu se poate pronunta despre chiulangioaica sefa de la ITM,care cand pleca la tribunal ,o uita Dumnezeu sa sa o mai intoarca la servici!Plus,megalomania-i binecunoscuta cu RANGE ROVER-ul facut cadou juniorului dupa un majorat de pomina organizat lacaminul cultural din Zorlent cu sute de invitati si masina ambalata cadoui,cu fundita rosie!Daca poate,de ce nu?Domnul doamnei munceste din greu prin tari straine ca sa asigure bunastarea familiei din tara….O adevarata „‘doamna”‘,neaparat cu d mic,zau asa!

Adaugă comentariu