Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Aleşii reşiţenilor, întruniţi în şedinţă de îndată au votat, cu unanimitate de voturi, darea în folosinţă a unui imobil către Spitalul Judeţean Caraş-Severin, pe perioada pandemiei. Este vorba despre scara II a blocului 12B de pe strada Făgăraşului, vizavi de Gloria, renovată pentru sportivi, unde se vor asigura spaţii de locuit pentru personalul medical şi auxiliar, în vederea izolării acestora de membrii familiilor lor!

Clădirea, aflată în administrarea Direcţiei Generale Învăţământ, Cultură, Tineret, Sport şi Culte, dispune de 20 de garsoniere, care pot fi folosite în acest scop, în perioada următoare.

JCS-A.M.

3 Comments

 1. Frumos, dar noile blocuri pentru doctori se fac langa Lic. Metalurgic nu langa spital unde era firesc sa fie facute!

 2. Domnule comentator permanent, aici nu e vorba de construcția unor blocuri pentru doctori. Ar fi inutil, nu este loc unde să fie construite lângă Spital și după pandemie ar deveni un motiv continuu de ceartă și neînțelegeri. La care sigur că ați comenta!
  Aici e vorba de un bloc construit de mult, de o scară refăcută pentru sportivi și dată în folosință cadrelor medicale. Și asta probabil că se întâmplă tot pe perioada de luptă contra Corona virusului.
  Deci, dacă comentați doar pentru că nu aveți altceva mai bun de făcut, DE DATA ASTA SUNTEȚI ,, PE DINAFARĂ”!

  • Mai Naica, eu vorbeam de o investitie viitoare,nu de ceea ce se face acum…
   Si cred in continuare ca un bloc nou pentru.medici isi are locul.in apropierea spitalului, chiar pe dealul din spatele acestuia.
   Cat despre situatia actuala salut demersul primariei…
   Asa ca maestre mai usor cu pianul pe scari, ca bati campii…fara gratie!

Adaugă comentariu