Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a câștigat vineri, 29 octombrie, cu scorul de 4-0, partida cu CS Aurul Brad, din etapa a X-a a Ligii 3, Seria a VII-a! 

Rosso-nerii și-au respectat statutul de favoriți și au deschis repede scorul, făcându-și astfel meciul ușor pe tot parcursul lui. Aboubacar a deschis scorul în minutul 6, cu un șut plasat din colțul careului. Peste doar șapte minute, Bărboianu l-a servit excelent pe același Aboubacar, care a majorat scorul la 2-0 pentru Reșița. După pauză, în minutul 57, golgheterul Mediop și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, iar tablela de marcaj a fost închisă în minutul 71, când Aboubacar a reușit primul hatt-trick de când a venit la Reșița. Elevii lui Alexa rămân lideri și după această etapă, cu 28 de puncte în clasament.

„A fost o victorie clară, m-a mulțumit și jocul echipei mele. Am avut ritm, am fost clar echipa care a controlat jocul din minutul 1 și până în minutul 90. M-a bucurat evoluția tuturor jucătorilor și cei care au intrat pe parcursul meciului au evoluat bine. Ne așteaptă o perioadă cu trei jocuri grele: la Șimian, cu Petroșani acasă și cu Deva. Ultima este una dintre contracandidatele noastre, iar Șimianul este o echipă care s-a întărit. Trebuie să rămânem modești și să păstrăm aceeași ritm ca în acest joc”, a declarat Dan Alexa, antrenorul Reșiței, care ieri și-a sărbătorit ziua de naștere.

CSM Reșița: Sebastian Micu, Sergiu Rimovecz, Marius Avram, Ștefan Bărboianu, Valentin Munteanu, Ionuț Cioinac, Ion Vasluian, Amir Jorza, Marian Drăghiceanu, Ndiaye Mediop și Gakou Aboubacar. Rezerve: Zimmermann, Ciubotaru, Sima, Fota, Velcotă, Breșneni, Ion, Cristea și Iana.

Aurul Brad: Rat, Lazăr, Deak, Prejban, Leucian, Busu, Leaha, Vajda, Miclean, Danciu și Filipas.

În etapa a XI-a, CSM Reșița va juca pe data de 6 noiembrie, în deplasare, cu Viitorul Șimian.

JCS-Ștefan Moraru