Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va întâlni joi, 27 februarie, de la ora 17:00, CSM Făgăraș, în Sala Polivalentă, într-un meci care contează pentru etapa a XX-a a Ligii Zimbrilor!

„Ne-am pregătit la fel de bine și vom face tot posibilul să câștigăm. Este normal să ne dorim acest lucru, iar în proporție de 90% CSM Făgăraș va fi cu noi în play-out. Am avut la dispoziție zece zile în care ne-am antrenat destul de bine, în această săptămână am lucrat mai mult tactic. Vom vedea la meci cum se vor comporta băieții, cum stau din punct de vedere psihic și sper să fie bine. Au înțeles mesajul, au înțeles că acest meci este foarte important și au înțeles că această echipă pe care o vom întâlni nu are voie să plece cu puncte de la Reșița. Din punct de vedere fizic totul este bine, avem câteva probleme cu Lucian Ignat, dar sper că va fi apt la ora jocului”, a declarat Bojan Butulija, antrenorul echipei CSM Reșița.

La acest joc de acasă, spectatorii își vor cumpăra bilet la intrare, iar la ieșire cine dorește poate lăsa biletul și va primi banii înapoi de la cei de la casa de bilete.

„Nu știu cât mai este o supriză, am anunțat acest lucru de ceva timp. Ideea a plecat din interiorul echipei și credeți-mă că are cele mai curate intenții. Pur și simplu ne-am gândit că avem spectatori minunați și sincer, la un moment dat, ne-am așteptat să fim fluierați. Nu s-a întâmplat așa. Am jucat acasă mai slab cu echipele de pe primele locuri și ne-am așteptat la o reacție din partea publicului. În continuare am văzut că ne aplaudă și de aici a plecat toată ideea. Am considerat că trebuie să ne revanșăm față de acești minunați suporteri și să suportăm costul biletelor. Legat de echipă aș putea spune că mă aștept să arătăm ca o formație care deja a evoluat în 20 de etape din Liga Națională. De abia acum încep meciurile pe care le-am așteptat și vom întâlni echipele cu care ne vom lupta în play-out”, a declarat și Cristi Pătru, președintele secției de handbal de la CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru