Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Liberalii cărășeni au decis pe mâna cui merg la alegerile pentru conducerea partidului. Este vorba de Cristian Bușoi, secretarul general interimar al PNL, actualul președinte al PNL București luptându-se pentru această funcție cu Ludovic Orban.

Potrivit unui comunicat de presă al PNL Caraș-Severin, în ședinta BPJ de vineri, 12 mai, votul exprimat pentru susținerea celor doi candidați rămași înscriși pentru funcția de Președinte al Partidului Național Liberal și semnarea moțiunii din partea Filialei PNL CS, a fost următorul: Cristian Bușoi – 24 de voturi, Ludovic Orban – 1 vot și un vot nul.

„Conducerea PNL Caraș-Severin a decis cu aproape unanimitate de voturi susținerea lui Cristian Bușoi. Amândoi candidații sunt prietenii noștri, sunt foarte buni, nu a fost ușor să decidem, dar am optat pentru cel sub 40 de ani. Este tânăr, a crescut odată cu generațiile de după 1989, are experiență în partid, este un bun diplomat, are performanță în administrație și a făcut politică europeană la cel mai inalt nivel”, a explicat liderul PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela, decizia luată de liberalii cărășeni.

Foto: Tion.ro