Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin va organiza în data de 7 aprilie 2017, începând cu ora 9, Bursa generală a locurilor de muncă, la Caransebeş şi Băile Herculane.  Scopul acestei burse este acela de a ajuta, pe de-o parte, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă să-și găsească un job conform pregătirii și experienței profesionale, iar pe de altă parte, de a facilita agenților economici posibilitatea de a angaja direct persoanele de care au nevoie.

La Caransebeș, Bursa va fi organizata la Muzeul Muzeul Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă, P-ta I. Dragalina nr. 2, iar la Băile Herculane, evenimentul va avea loc la sediul punctului de lucru al AJOFM, situat pe strada Mihai Eminescu nr.2.

În urma contactării agenţilor economici, până acum au fost identificate peste 60 de locuri de muncă pentru ambele burse, locurile de muncă oferite fiind variate. La Caransebeş, cele mai multe locuri de muncă ce vor fi disponibile la bursă sunt: dulgher, fierar betonist, lăcătuş mecanic, sudor, debavurator, operator maşini CNC, reglor maşini CNC, zidar, referent comercial, strungar, administrator reţea, electrician întreţinere, gestionar, cadru tehnic PSI, şofer, operator mase plastice, mecanic utilaj, fochist, fiind oferite şi locuri de muncă pentru persoane cu studii superioare: director producţie, director calitate, inginer mecanic şi inginer industrializarea lemnului.

La Băile Herculane predomină locuri de muncă din domeniul hotelier: cameristă , recepţioner, lucrător bucătărie, barman, maseur, bucătar, ospătar, dar sunt oferite şi locuri de muncă de gaterist, circularist, îngrijitor spaţii verzi, tehnician silvic, funcţionar administrativ, fochist, agent securitate, paznic.

Agenţii economici care doresc să participe la Bursă îşi pot depune ofertele de locuri vacante la sediul Agenţiei din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr. 17 (tel 0255/212160) sau la sediile punctelor de lucru din Băile Herculane (tel 0255/560484) si Caransebeş (tel 0255/516323). Participarea agenţilor economici la bursă este gratuită.