Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Demolarea căminului nr. 1 din cartierul reșițean Mociur a demarat recent. Pe locul acestuia, se vor construi un parc, un loc de joacă, locuri de parcare. Urmează reabilitarea căminului nr. 2!

„Odată cu începerea anului 2022 au demarat lucrările de demolare asupra Căminului 1 din zona Mociur cu respectarea legislației în vigoare. Antreprenorul a luat toate măsurile necesare de protecție și siguranță în incinta șantierului. La terminarea lucrărilor de demolare, amplasamentul pe care s-a aflat căminul nr. 1 va fi pregătit pentru amenajarea exterioară propusă prin proiectul <<Reabilitarea și modernizarea fondului locativ existent – reabilitarea blocului Cămin nr. 2 de locuințe sociale și demolarea blocului Cămin nr. 1 de locuințe sociale, cartier Mociur>>”, spun cei de la Primăria Reșița.

Cele 90 de garsoniere ale imobilului vor fi transformate în 50 de locuințe cu baie și bucătărie proprie, după cum urmează: 12 garsoniere, 28 apartamente cu două camere și 10 apartamente cu trei camere.

FOTO: PRIMĂRIA REŞIŢA