Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Cele 139 de obiecte vestimentare, care ar fi de fapt cârpe, în valoare de peste 20.000 de lei – asta oferea un lugojean, sub aparența unor haine de firmă, cumpărătorilor de bună credință din piață!

Oamenii legii se laudă, astăzi, 19 mai, cu această nouă impresionantă captură. „Polițiștii Serviciului de Investigarea a Criminalității Economice Caraș-Severin au depistat în Piața Agroalimentară din Caransebeș, un bărbat de 38 de ani, din Lugoj, care avea expuse spre vânzare pe un stand, mai multe articole de îmbrăcăminte purtând inscripțiile unor mărci cunoscute, produse susceptibile a fi contrafăcute. Cele 139 de articole de îmbrăcăminte, în valoare de peste 20.000 de lei, au fost ridicate de polițiști, în vederea continuării cercetărilor“, informează Poliția județului.

Oamenii legii continuă cercetările, coordonați de Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, completează Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin.   JCS-Antoniu Mocanu