Caraş-Severin, Romania

BOZOVICI – Primarul comunei ne-a vorbit despre cele mai importante proiecte pe care le are în derulare, dar şi despre câteva intenţii de viitor!

Adrian-Sergiu Stoicu ne-a spus că lucrările de la celebra cascadă Bigăr sunt pe terminate și urmează să fie finalizate undeva pe la finalul lunii iulie. Aceste lucrări includ construirea unei pasarele suspendate peste râul Miniș și pavarea unei parcări moderne, menite să îmbunătățească accesibilitatea și experiența turiștilor care vizitează acest loc pitoresc.

Fabrica de subansamble auto din Bozovici, care a dat faliment din cauza problemelor economice generate de pandemie, este în căutarea unor investitori privați pentru a fi repusă în funcțiune. „Totuşi, în ciuda dificultăților economice, joi, 4 iulie, a fost deschis un supermarket, oferind locuitorilor comunei o opțiune suplimentară pentru cumpărături, dar şi câteva locuri de muncă“, susţine primarul.

Finanţat pe „Anghel Saligny“, proiectul de asfaltare a drumurilor din Bozovici, în valoare de 2 milioane de euro, ajunge la final. Acest proiect a avut drept scop îmbunătățirea infrastructurii rutiere locale, facilitând transportul și accesul în comună. „Lucrările la rețeaua de apă, canalizare și foraje cu sursă alternativă când plouă continuă fără probleme. Aceste lucrări sunt esențiale pentru modernizarea infrastructurii de utilități publice din Bozovici și pentru asigurarea unei surse sigure și durabile de apă pentru locuitorii comunei“, ne-a mai precizat Adrian Stoicu.

JCS-Denis Dutca

Adaugă comentariu