Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Voința Lupac se pregătește în stațiunea Secu, jucătorii antrenându-se din greu pentru a fi în formă maximă în prima etapă! În acest moment, Lupacul se află pe locul IV, cu 26 de puncte, iar în prima etapă din 2022, programată pe 12 martie, Voința va înfrunta liderul CSM Reșița!

Primul amical al iernii pentru Lupac va fi sâmbătă, 5 februarie, de la ora 15:00, cu Buziaș, pe terenul sintetic din Valea Domanului.

„Este o perioadă neprielnică pentru fotbaliști. Această perioadă a pregătirii de iarnă este cea mai grea din viața unui fotbalist. Eu le-am transmis la fiecare dintre ei că această perioadă este foarte importantă, iar fără o pregătire corespunzătoare va fi foarte greu să ajungem acolo unde ne dorim. După primele zile de cantonament băieții au răspuns foarte bine la efort și se pare că au înțeles ceea ce le-am cerut. Duminica trecută am început acest cantonament centralizat, am făcut zilnic câte două antrenamente pe zi, unul dimineața în care am lucrat partea fizică, iar în cel de-al doilea am intrat în sala de forță. Mă bucur că la ambele antrenamente băieții au răspuns foarte bine. Legat de lot, pot spune că avem unul destul de numeros și valoros. Am reușit să facem și câteva transferuri și sunt mulțumit de cum arată echipa. 23 de jucători se pregătesc în acest cantonament și ne lipsesc alți doi fotbaliști care sunt infectați cu coronavirus. Este vorba despre Bărbulescu și Coviț. Sperăm să iasă cât mai repede din izolare și să ne bazăm și pe ei. Sâmbătă vom încheia acest stagiu de pregătire cu un amical. Vom juca de la ora 15:00 cu Buziaș, pe terenul sintetic din Valea Domanului. După acest amical urmează încă o săptămână de pregătire, iar apoi vom juca o dublă cu CSM Lugoj”, a declarat Boșco Vișatovici, antrenorul Voinței Lupac.

JCS-Ștefan Moraru