Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Atacat dur de cei din PSD pentru proiectul Nedeia și nu numai, președintele Consiliului Județean, Romeo Dunca, primește o mână de ajutor chiar din interiorul social-democraților!

Primarul Felix Borcean, președintele filialei social-democrate din Caransebeș, spune, spre deosebire de colegii săi de partid, că proiectul Nedeia trebuie sprijinit și nu faultat.

„Noi ne-am făcut datoria, și față de dl Dunca, și față de proiectul pe care l-a propus, pentru că mie mi s-a părut un proiect interesant și cred că așa trebuie gândit. Cine știe cine a făcut pârtiile acelea în Austria și cine e-n spatele lor? Nu contează! Noi ne bucurăm că avem 200 de kilometri de pârtii de schi când te duci într-un resort în Austria. Pe cine interesează că-i Dunca, că scandaluri, că nu știu cine a vrut să facă ceva, că a făcut ilegal, că nu toate afacerile acestea mari au fost toate curate niciunde. Prea mult ne faultăm unii pe alții, prea mult ne dăm la picioare și nu se întâmplă nimic, pierdem cu toții, nu suntem pe pista firească”, a spus edilul Caransebeșului.

Trebuie amintit că „faulturi” au venit în ultima perioadă nu doar dinspre PSD, ci chiar de la colegi liberali ai lui Dunca, cum ar fi primarii din Turnu Ruieni și Zăvoi. Pe aceștia, șeful CJ nu-i bănuie că acționează la vreo comandă politică, ci că au anumite motive personale, coroborate cu o oarecare lipsă a capacităţii de a înţelege însemnătatea unui proiect precum Nedeia pentru Caraș-Severin.

JCS-R.M.