Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – S-a întâmplat vineri, la un festival al vânătorilor, găzduit de Parcul Teiuș, prilej numai bun pentru politicienii județului să ia pulsul alegătorilor, la un ceaun și o muzică populară!

Așa am văzut, dacă mai era nevoie, că relațiile dintre Felix Borcean și colegii de partid nu sunt dintre cele mai cordiale. Mai ales după ce în urmă cu o săptămână, pe grupul de WhatsApp al PSD, primarul Caransebeșului era înfierat de primari, șefi de instituții, secretari de stat, cu mânie proletară, într-o notă mai mult sau mai puțin agramată, pentru anumite declarații sau apariții în poze cu liberali. Cu alte cuvinte, un măr putred infiltrat în corpul sănătos al PSD.

Așa că la chermeza din Parcul Teiuș, liderul PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, a preferat să guste din bucate alături de Popovici, Mălăiescu, Rof sau Dragomir, în timp ce președintele PSD Caransebeș, Felix Borcean, i-a avut comeseni pe subprefectul Gâfu, fostul subprefect Muntean și primarii Crîsnic și Răduță, toți liberali. Ce mai, încă o ,,comuniune politică” ar spune un renumit dansator pe mese!

În altă ordine de idei, trecând la oamenii simpli, trebuie spus că aceștia s-au bucurat de bucatele pregătite de vânători, mai ales că a fost gratis, dar și de muzica populară care a răsunat până seara în Teiuș!

JCS-L.A.

FOTO: StiriCaransebeș