Borcean nu vrea lucrări prost făcute! Unele se refac! - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Câteva obiective de investiții derulate în Caransebeș în ultimele luni nu au fost recepționate de municipalitate, după ce reprezentanții acesteia au observat că lucrările nu sunt așa cum ar trebui să fie. E cazul fațadei de la Colegiul Național „C.D. Loga”, dar și de locul de joacă din Parcul Dragalina, în ambele cazuri constructorul având termen de maxim o lună să remedieze problemele apărute!

„La Pedagogic lucrarea este finalizată, doar că mai există câteva imperfecțiuni pe care le-a constatat comisia de recepție, iar constructorul are la dispoziție două săptămâni să pună la punct aceste constatări. De asemenea, și la locul de joacă din Parcul Dragalina s-a făcut o recepție, s-au constatat și acolo câteva disfuncționalități pe care firma are obligația să le remedieze”, a precizat, recent, primarul Felix Borcean.

Și la capitolul asfaltări s-au constatat deficiențe, iar municipalitatea nu a închis ochii la ele. Spre exemplu, pe strada Antoniu Secvens din cartierul Pipirig nu s-a semnat recepția lucrării. Potrivit reprezentanților administrației locale, firma care a asfaltat este obligată să refacă lucrarea, una de proastă calitate, din cauză că asfaltul a fost turnat după ce a stat aproape o zi în mașini, în așteptare.

JCS-R.M.