Borcean: Îmi place de Dunca, dar e dezinformat! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – După ce președintele Consiliului Județean (CJ) a spus că primarul Caransebeșului e pus în situații delicate de „plantații” PSD de lângă el, edilul n-a rămas dator. Felix Borcean e deranjat de lipsa de informare a lui Romeo Dunca în cazul fostei uzine de apă a Caransebeșului și-i amintește șefului de la CJ că are și el „plantații” PSD la care pleacă urechea!

„Ce mă deranjează e lipsa de informare, deși chiar vicepreședintele Marius Isac este caransebeșean, a fost patru ani viceprimar și știe foarte bine situația de acolo. Dar dl Dunca a plecat urechea doar la dl Filipescu, care și-a spus povestea lui, așa cum proferează prin presă, că eu sunt un idiot, habar n-am ce-i acolo și ei reduc pierderile. De ce au trebuit transportate țevile de la Caransebeș la Reșița, îl întreb eu pe dl președinte. Dl Filipescu e acea persoană plantată politic de PSD, vârful piramidei. Îmi aduc aminte de o intervenție post-electorală a președintelui Marcel Vela care le transmitea foarte clar să-și facă bagajele toți cei care au prăduit AquaCaraș în anii aceștia. Ori văd că exact vârful piramidei PSD este bine mersi acolo, îi șoptește vorbe mieroase președintelui Dunca și le mai și crede, că asta este supărător. Dl Dunca trebuia să mă întrebe care e și punctul meu de vedere, că oi fi eu mai tânăr decât ei, dar nu sunt neapărat și mai prost decât ei. Nu știu de ce liberalii din Reșița l-au menținut și îl apară atât de tare pe acest domn Filipescu, care este un produs PSD, că tot mă acuză ei pe mine că eu sunt sfătuit de pesediști”, a spus Borcean într-o emisiune la un studio local de televiziune.

Chiar și așa, primarul Caransebeșului nu e supărat pe președintele CJ și crede că Dunca se va convinge cât de curând că ceea ce a aflat de la AquaCaraș în cazul fostei uzine de apă nu coincide cu realitatea: „Mie-mi place de Romeo Dunca, e un tip care ține la opinia lui și și-o prezintă exact cum o fac și eu și lucrul acesta ne apropie, avem cam același tip de comportament online. El mă sfătuiește pe mine să fiu mai informat, dar în cazul acesta îl sfătuiesc eu pe el să studieze mai atent problema, sunt foarte multe detalii pe care dl Dunca nu le cunoaște. Nu sunt supărat pe el, ce a auzit el din gurile altora nu coincide cu realitatea și se va convinge de lucrul acesta în cel mai scurt timp”.

JCS-R.M.