Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Replica edilului a venit după ce adjunctul său a declarat într-o emisiune a unui post local de televiziune că a dat o direcție activităților Serviciului Public de Întreținere și Reabilitare (SPIR) în această primăvară, direcție care se vede deja pe străzile municipiului și pe care SPIR nu a avut-o până acum!

„La SPIR, spre uimirea mea, am găsit oameni foarte buni, doar că nu aveau o direcție. Le-am spus asta: avem de făcut, câți oameni suntem? Luăm stradă cu stradă, facem așa, borduri, pomi, garduri, ghivece, asfaltări, am făcut un plan cu fiecare stradă”, a spus viceprimarul Bebe Pasere.

Aflat în concediu, primarul Felix Borcean a replicat imediat: „Acum chiar m-ai scos din pepeni. Bebe, nu ai niciun merit pentru ceea ce se întâmplă acum în Caransebeș. Totul a fost planificat de șeful SPIR, primar, Direcția Economică și Investiții. Nu mai poza în marele organizator. Doar ai făcut poze și prezențe în teren”.

Edilul l-a sfătuit pe colegul său de administrație să rupă legăturile cu Ion Mocioalcă, pentru ca lucrurile să intre pe făgașul lor normal. „Rupe-le și vei fi mai câștigat. Orgolii mai puține și implicare mai multă”, a concluzionat Borcean, care a dat asigurări cetățenilor că Primăria Caransebeș va funcționa indiferent de relațiile dintre primar și viceprimar.

JCS-R.M.