Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Cazinourile online au reușit cu succes să atragă și jucătorii români în cadrul lor. Astfel, în ziua de astăzi, platformele online de gambling reprezintă cea mai populară variantă de distracție și la noi în țară!

Bineînțeles că trecerea de la sălile de jocuri stradale în cazinourile de pe internet nu s-ar fi produs atât de ușor dacă aceste platforme online nu ar fi venit cu o mulțime de avantaje și nu ar fi oferit o experiență de joc excelentă.

Există mai multe motive pentru care românii, dar și jucătorii din întreaga lume, aleg în prezent să se distreze la cazino online.

Unul dintre acestea este reprezentat de bonusurile de care au parte pe internet și tocmai despre acest subiect îți voi oferi detalii mai jos. Vei afla așadar care sunt bonusurile prin care cazinourile online își atrag acum clienții pe site.

Bonusuri fără depunere

Un mod simplu și eficient prin care clienții noi pot fi atrași pe un site de cazino online este prin intermediul unui bonus fără depunere. Cu siguranță că și tu îți vei deschide cont pe un site de gambling dacă știi că vei fi recompensat pentru acest simplu lucru cu un bonus gratuit, nu-i așa?

Practic ai numai de câștigat dacă încasezi un asemenea bonus și te vei putea distra 100% gratuit la cazino, asta pe lângă faptul că obții și șansa de a înregistra profit fără niciun risc financiar. Dacă vrei să începi și tu distracția gratis pe internet, atunci pe top-cazino.ro găsești bonus fără depunere la cele mai bune cazinouri de pe internet.

Drept bonus fără depunere, cazinourile online îți pot oferi fie o anumită sumă de bani bonus, fie rotiri gratuite fără depunere. Chiar dacă acestea din urmă sunt de preferat, totuși e clar că niciun tip de bonus gratuit nu trebuie ratat vreodată.

În cele mai multe cazuri, pentru a încasa un bonus gratuit la înregistrare, va trebui să îți și verifici mai apoi contul de joc, prin trimiterea unei poze cu un act de identitate personal (buletin, pașaport sau permis de conducere).

Bonusuri procent din suma depusă

În momentul de față, aproape toate cazinourile de pe internet îți vor oferi bonus în momentul în care îți alimentezi cu bani contul de joc. Asemenea bonusuri sunt disponibile cel puțin la prima depunere, însă există platforme care te vor recompensa cu bani bonus chiar și la primele 5 depozite.

Practic ți se va oferi un anumit procent din suma depozitată. Cele mai des întâlnite oferte sunt cele de 100%, prin intermediul cărora vei primi practic tot atâția bani bonus cât depui.

Trebuie să știi însă că sunt disponibile și alte procente bonus, începând de regulă de la 50% și ajungând chiar și la 200%.

Ține cont că uneori, pentru a încasa un bonus procent din suma depusă va trebui să specifici în momentul depunerii și un cod promoțional, pentru a activa respectiva ofertă.

De asemenea, fiecare ofertă are o anumită limită maximă de bani bonus ce pot fi acordați, așadar citește cu atenție condițiile fiecărui bonus în parte.

Bineînțeles că banii bonus se vor supune și unor cerințe de rulaj, astfel încât să îi poți converti în fonduri reale. Există și un termen limită până la care trebuie să realizezi rulajul, așadar te sfătuiesc să citești cu atenție termenii fiecărei oferte bonus.

Bonusuri cu rotiri gratuite

Al treilea tip de bonus la cazino online foarte popular și apreciat în România este cel cu rotiri gratuite. De regulă, cele mai multe bonusuri la depunere includ atât bani bonus, cât și rotiri gratuite, însă poți întâlni aceste oferte și de sine stătătoare.

Rotirile gratuite primite drept bonus reprezintă practic runde de joc la sloturile video care nu îți vor consuma din fondurile proprii. Vei putea juca așadar învârtiri la păcănele online utilizând acest bonus primit din partea cazinoului.

Rundele gratis au o anumită valoare, în funcție de fiecare ofertă bonus în parte. În urma jocurilor accesate cu free spins tu vei păstra în cont profitul generat de acestea, care poate fi creditat în contul tău fie sub formă de bani bonus, fie sub formă de bani cash.

În cazul în care câștigurile din rotirile gratuite sunt bani bonus, atunci va trebui să rulezi acești bani de un anumit număr de ori pentru a-i transforma în fonduri reale și a le putea retrage.

Avantajul la bonusurile cu rotiri gratuite este că uneori acestea îți pot aduce câștiguri foarte bune. La jocurile cu păcănele online, orice învârtire se poate dovedi una de excepție și cum de regulă primești bonus sute de rotiri gratuite, ai șansa să obții câștiguri pe măsură.

Acestea sunt așadar cele 3 tipuri de bonusuri populare cu care cazinourile online își întâmpină acum jucătorii noi la deschiderea contului.

Bineînțeles că vei avea parte de promoții interesante și ulterior deschiderii contului, întâlnind bonusuri de reîncărcare, bonusuri de recompensă, bonusuri fără depunere, bonus de ziua de naștere și altele.