Bogdea și Iova au renunțat la mandatele de consilieri locali - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Cei doi aleși social-democrați la scrutinul din 27 septembrie au fost numiți recent de primarul Felix Borcean în funcțiile de city manager (Bogdea), respectiv consilier personal al viceprimarului Pasere (Iova)!

În ședința de îndată a Consiliului Local Caransebeș, derulată marți, 8 decembrie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul prin care aleșii locali au constatat încetarea mandatului de consilier local, la două luni după alegerea lor în această funcție, pentru Florin Bogdea și Bebe Iova. Cei doi ocupă de câteva zile funcții în Primăria Caransebeș. Potrivit liderului grupului majoritar din legislativul Caransebeșului, Petru Schinteie, pe locurile vacantate astăzi vor ajunge în Consiliul Local, după finalizarea procedurilor necesare, alți doi aleși PSD, Ionel Sabadiș și Simion Bojin.

Tot astăzi, pe ordinea de zi s-a mai aflat și un proiect privind dezmembrarea unui teren de 547 metri pătrați, proprietate a municipiului Caransebeș, în două loturi, necesar prelungirii străzii Grănicerilor, din zona Caransebeșul Nou. Și acest proiect a trecut cu unanimitate de voturi, cu amendamentul propus de Schinteie: să fie operată în Cartea Funciară și trecerea terenului în domeniul privat al municipiului.

JCS-R.M.