Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Cine a stat de şase pentru un apartament în promisul ANL pentru medici, de la Reşiţa, din Moroasa, are acum parte de o surpriză: Primăria Reşiţa va construi nu unul, ci şase blocuri ANL, toate urmând să cuprindă câte şase locuinţe.

Adelin Tuţă, şeful Investiţiilor municipalităţii ne-a explicat: „Avem un studiu de fezabilitate pe care proiectantul ni l-a predat zilele acestea, pe care săptămâna viitoare îl vom depune la ANL, la Bucureşti, în vederea finanţării, pentru construirea a şase blocuri a câte şase apartamente, confort I cu două şi cu trei camere. Cele cu două camere vor avea cam 80 de metri pătraţi, iar cu trei – 100 de metri pătraţi. Cu loc de joacă, cu parcări lângă, cu spaţii verzi. În Moroasa, pe strada căpitan Ioan Poptelecan, cu platforme de gunoi subterane. Adică un proiect decent. L-am modificat pe cel vechi, fiindcă am fost la ANL şi ne-au dat nişte indicaţii cum să le facem. Va fi un număr de 36 de locuinţe“.

Oficialul amintea vechiul ANL pentru medici, rămas în stadiu de proiect, ce urma să se construiască tot pe Poptelecan, în locul unor grădini pe care Primăria nu le-a mai scos spre închiriere.

A.M.