Caraş-Severin, Romania

BUZĂU – 16 gimnaști de la Clubul Sportiv Școlar Reșița au participat la Campionatul Național Școlar de gimnastică de la Buzău.

Școala reșițeană de gimnastică a bifat și ediția din acest an a Campionatului Național Școlar, desfășurat din nou la Buzău. Cu trei medalii s-a întors acasă delegația reșițeană prezentă la întrecere.

Pe podiumul de premiere au urcat Felix Simion (locul 2 la paralele și locul 3 la sărituri) și Cătălin radu (locul 3 la cal). De asemenea, echipa de juniori III, nivelul 1 a Clubului Sportiv Școlar Reșița s-a clasat pe locul 5, în componența Andrei Titi, Albert Ilie, Richard Drăgulescu, Alex Rădeanu, Raul Olteanu, Mario Popovici.

O altă echipă a fost cea de juniori III, nivelul 2, clasată pe locul 4. Au alcătuit această echipă Felix Simion, Cătălin Radu, Denis Frumușanu. Aproape de podium a fost și echipa de juniori II, nivelul 3, clasată în final pe locul 4, în următoarea componență: Fabian Panacea, Alexandru Pinte, Cristian Izvernar, Alexandru Blagoe, Florin Bonescu. În concurs au mai intrat și Ciprian Vișin și Casian Timofte, ambii la juniori I, nivelul 5. Gimnaștii reșițeni sunt pregătiți de antrenorii Robert Bălan, Cristian Balinț, Mihaela Rugaci, Remus Jivan și Gheorghe Rotaru.

„Unii dintre sportivii noștri s-au aflat la primul lor concurs de un asemenea nivel, ne-a spus antrenorul Robert Bălan. Ne-am putut testa potențialul într-o competiție școlară, cu alți gimnaști din țară. Mai avem de pus la punct anumite detalii tehnice. Pot spune că e bine pentru nivelul la care ne aflăm acum.“