Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Asta susţine candidatul Pro România la Primăria Caransebeş, iar deputatul de Timiş Adrian Pau spunea că îl admiră pentru că se luptă cu oameni puternici şi îl felicită pentru curajul său!

În curtea Muzeului de Etnografie și al Regimentului de Graniță a avut loc o întâlnire în forţă a susţinătorilor lui Bebe Pasere. „Vreau să reconstruiesc Caransebeșul. Am venit acasă după foarte mulți ani petrecuți în Europa, unde am simțit ce înseamnă să trăiești într-un oraș european, într-un oraș civilizat. De aceea îmi doresc să aduc schimbările necesare aici, în orașul meu. Caransebeș merită să aibă sănătate, educație la cel mai inalt nivel, merită să arate ca un oraș european, pentru că în ultimii 16 ani de administrație PNL a avut de suferit foarte mult. Vreau să repunem Caransebeșul pe hartă, acolo unde îi este locul. Consider că este nevoie de un suflu nou în politica locală, nu mi-e frică de muncă, sunt obișnuit cu ea, muncesc de la 18 ani, sunt dezvoltator imobiliar, știu ce înseamnă să nu treacă o zi fără să produc ceva”, a mărturisit candidatul Pro România la Primăria Caransebeş.

„Îl apreciez pe Bebe pentru curajul de a intra în această luptă, una foarte grea la Caransebeș, într-un oraș în care la vot se prezintă 10.000 de cetățeni, într-un oraș în care actualul ministru de Interne, domnul Vela, a fost primar și căruia nu-i putem nega și nici reproșa ceea ce a făcut, dar eu cred că se putea face mult mai mult în acest oraș. Este foarte greu între doi coloși, Vela şi Grindeanu. Îl felicit pentru curajul său”, a ținut să spună şi prietenul lui Bebe Pasere, deputatul de Timiş, Adrian Pau.

Comandat de PRO România. Executat de NV Wotan Media. Cod mandatar financiar: 21200010