Bărbat mort după ce a fost lovit de un autocamion - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Nefericitul eveniment s-a întâmplat astăzi, în Reșița. Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean, la ora 12.42, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că o persoană a fost accidentată de un autocamion, în zona Calea Caransebeșului!

„Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului stabilind că în timp ce conducea o autospecializată în afara drumului public, pe un teren extravilan din zona Calea Caransebeșului, un bărbat de 53 de ani din Reșița a efectuat manevra de mers înapoi, moment în care a surprins și a lovit cu partea din spate a benei un bărbat de 50 ani, care intenționa să deschidă oblonul benei pentru descărcarea materialului transportat în autovehicul. În urma accidentului, bărbatul de 50 de ani a fost proiectat într-un copac, suferind vătămări corporale”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Victima a fost imediat preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale. Din păcate, bărbatul de 50 de ani a decedat la unitatea medicală. Totodată, conducătorul auto nu s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. În acest caz, polițiștii reșițeni continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

JCS-S.P.