Banii județului, sub garanția lui Ciucă - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Premierul a dat asigurări că, în scurt timp, vor veni în Caraş-Severin fondurile pe Programul „Anghel Saligny”. Reținem asta din recenta postare a deputatului liberal Dumitru Rujan, după o întâlnire de lucru a liberalilor!

Întâlnire foarte bună în opinia lui Rujan, la care, alături de premierul-președinte PNL, au participat secretarul general al PNL, Lucian Bode, prim vicepreședintele Dan Motreanu, șeful liberalilor cărășeni, Marcel Vela, primarul Reșiței, Ioan Popa, președintele CJ, Romeo Dunca, vicepreședintele Ovidiu Rădoi și alți liberali din zonă.

„I-am transmis premierului și președintelui PNL că îi mulțumim pentru suportul pe care ni-l acordă să investim în dezvoltarea comunităților locale. Nicolae Ciucă ne-a transmis că în cel mai scurt timp vor veni fondurile alocate județului prin programul național de investiții «Anghel Saligny»”, aflăm din postarea lui Rujan.

„Am mai discutat despre planurile de viitor, despre necesitățile locuitorilor județului și despre ce trebuie făcut pentru a fi rezolvate. Dialogul din interiorul partidului este necesar pentru că astfel vom reuși să ducem la îndeplinire promisiunile pe care le-am făcut cetățenilor”, a încheiat deputatul liberal. Fondurile pe programul amintit sunt foarte importante pentru județ întrucât majoritatea primăriilor lucrează sau au depus deja proiecte pe „Anghel Saligny”.

JCS-Ionel Ivașcu