Caraş-Severin, Romania

GLIMBOCA – Un nou contract destinat creşterii nivelului de trai ai locuitorilor comunei a fost semnat, ieri, la Bucureşti, de primarul Petru Crîsnic, în prezența ministrului Adrian Veștea și a celor doi secretari de stat cărășeni Daniel Surdu și Alin Muntean!

Având ca obiect „Reabilitarea aleilor pietonale şi rigolelor“, proiectul în valoare de 4.309.400 lei este finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny“. „Aceasta reprezintă o nouă etapă în modernizarea comunei noastre, implementarea proiectului contribuind totodată la creşterea calităţii vieţii concetăţenilor noştri. Sunt bucuros să fac parte din această echipă aflată întotdeauna în slujba cetățeanului şi le mulţumesc colegilor pentru sprijinul acordat.“, a declarat Crîsnic.

Contractul face parte dintr-un pachet mai larg de 132 de noi investiţii finanţate de Ministerul Dezvoltării. PNI „Anghel Saligny” vizează modernizarea drumurilor de interes local, înființarea sau extinderea unor sisteme de alimentare cu apă potabilă, de canalizare și a unor stații de epurare, înființarea sau modernizarea unor rețele inteligente de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea și modernizarea de poduri și pasarele pietonale.

JCS-B.P.