Banatul Montan, primul finalist pentru destinaţia anului - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Votul masiv, dat până în 4 iunie, pe site-ul destinatiaanului.ro, a făcut ca Banatul Montan să deschidă lista celor şase oraşe şi regiuni finaliste care luptă pentru distincţia de Destinaţie a anului 2021. Urmează Brăila, Iaşi, Oradea, Maramureş şi Delta Dunării!

„Românii au decis care sunt cele 6 locuri din România ce vor lupta în acest an pentru marele trofeu, titulatura de Destinația anului 2021 în România. Peste 16 mii de votanţi au decis care sunt destinațiile din țară calificate în Marea Finală: Banatul Montan, Brăila, Delta Dunării, Iași, Țara Maramureșului și Oradea. În top 10 destinaţii nominalizate, foarte aproape de a prinde un loc între finaliste au fost și Țara Vrancei, Țara Făgărașului, Ținutul conacelor Covasna sau Alba Iulia. Proiectul a adus în lumina reflectoarelor şi alte destinaţii din ţară care s-au bucurat de un număr mare de nominalizari: Braşov, Bucovina, Ciugud, Corbi – Argeş, Ţara Haţegului, Topliţa, Zărneşti – Piatra Craiului, Oltenia de Sub Munte, Piatra Neamţ“, au precizat iniţiatorii.

„Am intrat în finală! Astăzi suntem mai bucuroși și vrem să împărtășim bucuria cu voi. Datorită voturilor voastre și a efortului susținut pe care l-ați făcut, Banatul Montan s-a calificat în finala de Destinația Anului 2021, alături de: Brăila, Delta Dunării, Iași, Oradea și Țara Maramureșului. Două echipe de filmare vor merge în cele 6 destinații pentru a vi le prezenta în emisiuni săptămânale pe Prima TV. Urmează marea finală! Mândriți-vă cu aceste locuri! Merităm să câștigăm!“, au notat și cei de la site-ul de promovare turistică Banatul Montan.
JCS-A.M.

2 Comentarii

  1. Ca sa ajungi la ochiul ala din poza ai nevoie de masini de teren si daca vii de la intersectia drumului Oravita-Moldova, si daca o iei prin Ciclova. Ar trebui sa fim corecti si sa informam turistii de buna credinta ca drumurile sunt impracticabile pentru masini obisnuite sau cu garda joasa, ca sa evitam blestemele celor ce ajung la reparat cu masinile. Cazarea in zona lipseste sau e la preturi de Austria in Sasca dar fara serviciile de acolo. Asa ca una peste alta e bine sa fim inimosi dar si realisti si sa spunem adevarul.

  2. Aoloeeee …. ati ramas fara cascada bigar si nu mai stiti cum sa mai pacaliti niste fraier sa vina sa-si lase bani pe aici prin judet.
    Ma bucur ca am scapat de cohortele de turisti de la Bigar. De cand visam la clipa asta …

Adaugă comentariu