Banatul Caransebes a castigat la Steaua - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

După rezultatele mai puțin convingătoare din ultimele etape, Volei Club Banatul Caransebeș a reușit prima victorie de 3 puncte din acest sezon al Diviziei A1.

S-a întâmplat tocmai pe terenul ultimei clasate, Steaua București, de care bănățenii au trecut în minim de seturi. Elevii lui Dan Banu au avut emoții doar în începutul primului set când au fost conduși de „militari” cu 6-1, însă pe mâna bună a coordonatorului Teleleu, Borota și colegii săi au întors rezultatul și s-au impus cu 25-20.

Nici în următoarele două seturi caransebeșenii nu au cedat inițiativa și s-au impus și mai clar, 25-18 și 25-15, obținând astfel 3 puncte importante în clasament.

„Muștruluiala a fost bună, s-a văzut în teren la meciul cu Steaua. Le-am spus jucătorilor că în primul rând joacă pentru oraș și pentru iubitorii voleiului din Caransebeș care nu sunt puțini. Astăzi merită toate felicitările și sper să o țină tot așa”, ne-a declarat președintele clubului, Cristian Stepanescu.

Sâmbăta viitoare sosește în Polivalenta din Caransebeș SCM „U” Craiova, echipă din partea superioară a clasamentului, cu care gugulanii s-au întânit deja de mai multe ori în perioada de pregătire de dinaintea campionatului.