Caraş-Severin, Romania

GALAŢI – Una rece, alta caldă pentru iubitorii sportului din Caransebeș. După înfrângerea fotbaliștilor suferită în meciul cu Metalul Reșița, Volei Club Banatul a adus bucuria printre gugulani, câștigând tocmai în Moldova.

Elevii lui Pavel Craia s-au impus cu 3-2 pe terenul celor de la Arcada Galați, bifând astfel prima victorie din acest sezon, după două etape în care au pierdut tot la limită, la Șimleu și acasă cu CSM București. După un prim set adjudecat de gazde, bănățenii și le-au trecut în cont pe următoarele două, însă au fost egalați din nou de gălățeni. Decisivul a fost tranșat de gugulani care obțin astfel o victorie meritată, potrivit antrenorului Pavel Craia.

„Am jucat bine în centru de această dată și am recuperat destul de mult, ne-a mers și preluarea. Mai mult, am avut și o distribuție foarte bună a paselor. Pe finalul setului 4 am făcut o schimbare inspirată, Lung în locul lui Borota, iar Lung a jucat foarte bine în decisiv”, a declarat, imediat după meci, antrenorul bănățenilor.

„În sfârșit, am spart gheața. După 3 partide pe care le-am pierdut la mare luptă, cu 3-2, am reușit prima victorie din acest sezon, vor urma și altele cu siguranță. Felicit băieții și pe antrenorul Craia și sper că prin victoria de la Galați am adus o mică bucurie iubitorilor sportului din Caransebeș”, a declarat și președintele clubului, Cristian Stepanescu. Gugulanii evoluează etapa viitoare tot în deplasare, pe terenul vicecampioanei Volei Municipal Zalău.